Grafisch design

 

 

Eigen zakelijke kleding ontwerpen

Veel winkels die je bezoekt doen aan eigen bedrijfskleding. Denk bijvoorbeeld aan de supermarkten of een elektronicawinkel. Terwijl sommige werknemers verplicht eigen kleding aan moeten voor de veiligheid, kiezen ook erg veel winkels voor bedrijfskleding. Je eigen zakelijke kleding ontwerpen voegt een sterk persoonlijk tintje toe aan jouw bedrijf.

Je wilt natuurlijk dat medewerkers van jouw bedrijf direct herkenbaar zijn voor de klant. Dit voorkomt verwarring en de klant weet onmiddellijk wie aanspreekbaar is binnen het bedrijf . Bovendien kan het dragen van herkenbare werkkleding ervoor zorgen dat werknemers een groter verantwoordelijkheidsgevoel hebben en zich meer verbonden voelen met het bedrijf. Door het dragen van de bedrijfsnaam of het bedrijfslogo voelen werknemers zich vaak een deel van het bedrijf en hebben zij het gevoel dat zij het bedrijf vertegenwoordigen.

Het kan moeilijk zijn om medewerkers aan te spreken als ze ongepaste kleding dragen. Door bedrijfskleding te introduceren, weet je zeker dat alle werknemers kleding dragen die geschikt is qua uiterlijk en hygiëne. Werkkleding kan worden aangepast om ervoor te zorgen dat iedereen goed passende kleding draagt, of kleding ​​die niet vies of versleten is. Op deze manier zien alle werknemers er representatief uit.

 

Bedrijfspennen voor meer naamsbekendheid

Een van de populairste promotie-artikelen voor een merk is een aangepaste pen. Samen met op maat gemaakte draagtassen en kleding zoals petjes, shirts en jassen, zijn promotionele pennen functioneel. Iedereen gebruikt bijna elke dag een pen, dus het ontvangen van een nieuwe pen is altijd goed.

Promo-pennen met de naam en het logo van het gedrukte merk zijn behoorlijk populair en zijn wereldwijd een van de meest effectieve reclametrucjes. Wanneer je een pen geeft aan iemand ziet hij jouw merk elke keer wanneer hij de pen gebruikt.

Probeer promotionele pennen weg te geven. Ze zijn goedkoop en kosteneffectief, maar ze blijven jouw bedrijf “adverteren”. Het is een bewezen effectieve manier in bewustmakingscampagnes voor merkmarketing.